Post by tworxiemaltyma on Mar 15, 2022 1:23:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátor kódov zlatý ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Free Download Warlock.io : Action Arena Io Game MOD APK Game for Android! Download for Free APK, DATA and MOD Full Android Games and Apps at
Úprimne povedané, je to dobrá hra, ale dôvod, prečo tejto hre dávam 4 hviezdičky, je kvôli samotnej hre. po prvé, autá sú drahé a dostanete málo peňazí. Buď autá zlacniete, alebo získate viac peňazí. po druhé, kedykoľvek zomriete, musíte sa splodiť na určitom kontrolnom bode vpravo. to je to, čo hra urobila, ale doslova vás splodí príliš ďaleko. po tretie, väčšinou to nenávidím, ale vždy, keď urobíte chybu, je to otravné, pretože zomriete a potom sa vrátite príliš ďaleko, čím dávate ostatným výhodu. mimopriestor
Je potrebné zlepšiť pripojenie. Môj telefón bol na 4g, ale stále mi píše „žiadne internetové pripojenie“.
veľmi dobre
Race.io રેસિંગ qmtc
je to tak úžasné, musel som to 5-krát prevrátiť, tak super a kúpiť si iné autá, je to ako život na kotúči, páči sa mi táto hra a ak ju máte, ukáže vám, ako ju hrať, a dúfam, že ju budete môcť hrať tak sa poď hrať
veľmi pekná hra, prospelo by jej niekoľko mikro transakcií na vylepšenia, pretože 30 sekundové reklamy (niekedy 2) po každých 20 sekundových pretekoch sú príliš veľa na to, aby hra zostala zábavná, obávam sa, že vás nudí viac pozerať ako hrať
Dobré hry
Nemyslím si, že táto hra je skutočne online.. upraviť: Mám dôkaz, že zápasy MP sú skutočne AI - ak stiahnete panel s upozorneniami a podržíte ho, počas odpočítavania zistíte, že autá na vás čakajú. Stačí na chvíľu vygenerovať akékoľvek prerušenie obrazovky a zistíte, že preteky pre vás stále platia.... divné
Keď bi sa dalo dať 0⭐tak bi som to tam aj dal
ok hra naparadu
Car Racing Games 3D- Xtreme Car Race Free Games ... Wildshade: fantasy horse races ... Pretekajte a driftujte na io aréne a vyhrajte pretekárov!
zábavná hra, ale waaaay príliš veľa pridáva. preteky sú ako 30 sekúnd a po každých pretekoch sa pridá 30/60 sekundy. inak by to bola naozaj zábavná hra. Odjazdil som asi 15 pretekov a mal som pocit, že vyhrať bolo príliš jednoduché. neprehral som ani raz.
Je to veľmi pekná hra.... Túto hru milujem veľmi... Viac ako iné automobilové hry. Ďakujem 😊
Táto hra je skvelá pre pieseň o plyne a plyne a je veľmi cool, ale 4 hviezdičky, pretože je tam príliš veľa reklám, nič iné, naozaj celkom dobrá hra
Hry sú v poriadku. Samozrejme okrem pridávania som nemal žiadne problémy, ale takto získate viac bodov na získanie nového vozidla. Tiež som si všimol, že táto hra vyzerá ako vaše hranie s inými skutočnými hráčmi, keď v skutočnosti nie ste. Keď som sa dostal za vozidlo, všimol som si, že keď som sa k nemu priblížil, úplne prestalo čakať, kým sa dostanem dopredu. Bol som zvedavý, prečo som celý čas vyhrával, najmä keď bol niekto iný odo mňa ďalej.
Príliš veľa nútených reklám! Po každých pretekoch sú reklamy! Mohla by to byť mierne zábavná hra, ale všetky reklamy ju ničia. Nestrácajte čas.
Zaplatené za „Žiadne reklamy“, ale stále je možné POZERAŤ REKLAMY! Hra je skutočne zábavná, ale falošná reklama na platobnú funkciu bez reklamy.
Beasts of Balance Bordspellen kag
vyhrať sa neoplatí, pretože používam prvé 4 autá v hre a stále porážam vesmírne taxíky, je to všetko o zručnosti, presnosti a znalosti, ako správne skákať, môžete mať prvé auto v hre a získať viac ako 1800 trofejí ako me lillbillion je to moje užívateľské meno, takže ak ma uvidíš, radšej neprehraj hehe btw používam stormer
Veľmi zábavné hrať. Ale pridať po každých pretekoch je veľmi otravné. Menej pridať bude skvelé.
Túto hru som už hral a bola skvelá. Aj keď existujú nejaké chyby. Nie sú vážne. Hra tiež potrebuje malú aktualizáciu, ako je zníženie nákladov na menu v hre.
Race.io Трке wuv
Jediným problémom je zobrazovanie reklám po každých pretekoch. To je také nepríjemné. Prosím, prestaňte zobrazovať reklamy. Milujem túto hru.
Najs hra
je to pekné
Po prvé, toto je WAYYYY iné ako predtým. URČITE preferujem inú verziu ako túto. Toto je moja interpretácia tvorcov: "Ach, ľudia sa nechcú hrať online s ostatnými a robiť to sami? VEĽA ZLÉ! Aj tak to urobíme!!!" To vážne???! Čakal som viac denných odmien alebo čo! Toto je to, čo si myslel, že poteší ľudí? Nechať nás jednať s ostatnými; a nechať nás pretekať LEN PRETO? Dajte si aspoň MOŽNOSŤ ísť online! Nerobte len nás!!!
je to len odtrhnutie od jazdca a hra beží pomalšie a využíva zábavu s chuťou ako jeden z tých banských remeselníkov alebo fortnite nehrajte Je to pomalé 😡
Skladby sa opakujú. A tých reklám je priveľa. Môžete to zmeniť na pridanie každých 5 pretekov. Tiež dúfam, že pretekári, s ktorými pretekám, nie sú roboti.
Race.io Racing ifpr
Race.io Racing ifpr
Je to dobrá hra,ale dĺho sa sťahuje.😃
je to super hra ale bolo by super keby je tam viac tých aut
Je to veľmi dobrá hra, akú som kedy hral. je to veľa zábavy, ale reklamy ma dráždia. Prichádza po každých pretekoch.
pekná hra, ale príliš veľa reklám. Reklamy sa objavili aj počas hry
nestabilné sieťové pripojenie vždy, keď príde upozornenie na správu Whatsapp, spojenie sa stratí z hry
Vymenil som telefón a teraz sú všetky moje pokroky a nákupy preč, nie je možné sa prihlásiť iba cez Google Facebook, ktorý nemám. vyhodené peniaze a 0 odpovedí technickej podpory.
Hra sa jednoducho ovláda, nie je zlá. Rád hrám túto hru, ktorá je veľmi návyková. Bolo by dobré, keby sme si mohli z času na čas zmeniť meno. Ale každopádne sa mi táto hra páči.
Stiahnite Si Neon Race.io 2020 je veľmi návyková závodná hra.
Milujem túto hru, ale páčilo sa mi viac, keď ste si mohli vybrať, či chcete pretekať 2 alebo 4 ľudia.. a našiel som chybu
Samé reklamy.
Race.io Jeux de courses wavc
dobrá hra ale úplne ukradnutý nápad a po každej hre sú reklamy a hry sú také dlhé ako reklamy
Spočiatku hra vyzerá skvele a má veľmi rýchlu rýchlosť, no neskôr sa jej rýchlosť spomalí a hrať hru už nie je taká zábava. Naozaj ma to nudí Naozaj ma to nudí. 😑
paráda
hra je dobrá, ale nie je online. je to ako keby ste hrali proti robotom, ktorí vám umožnia vyhrať na vlastnú päsť.
Je to fakt fajna hra ale mohli by ste pridavat viac peňazi ale inakt fajna hra a dajte že si môžeme vybrať trať
Chyby kazia všetku zábavu. Treba opraviť. Grafika je mierna.
Celkom zábavné, aj keď sa týždenný top zdá zmanipulovaný. Nakoniec som sa dostal na vrchol ako prvý, keď prišiel náhodný hráč, ktorý nikdy nebol na vrchole týždňa a zrazil ma na druhé miesto, keď tam nikdy nebol!!!!?!
Hra je dobrá a veľmi návyková, ale musíte vždy pozerať reklamy, či už chcete zdvojnásobiť svoje mince alebo nie. Nemôžete preskočiť reklamy, čo je naozaj frustrujúce. A tiež nákupy v aplikácii sú veľmi drahé. .Tiež by mali implementovať offline režim tejto hry. Tu stojí za zmienku, že hra spotrebuje menej dát.
Poďte sa pozrieť aké preteky ponúka Spartan Race: Sú tri hlavné disciplíny pretekov Spartan Race. Pre začiatočníkov ponúkame Sprint. Je to najkratšia disciplína
v podstate ste ukradli hernú mechaniku jazdca, zhoršili ste ovládanie a znemožnili stratu pretekov. celkovo dosť zlá hra
Prial by som si mať lokálny multiplayer, aby som mohol hrať so svojimi priateľmi