Post by tioketchocello on Feb 10, 2022 23:59:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Már nem tudom messzire elforgatni a képernyőn...
Szórakoztató játék, de túl sok hirdetés. Több idő ragadt a hirdetésekre, mint amennyit ténylegesen játszol.
Túl sok értelmetlen hirdetés minden szint után
Remek játék volt, amíg a hirdetések túlságosan hosszúak nem lettek, 30 másodpercig, anélkül, hogy átugorhatnánk vagy hirdetés nélkül fizetnének. Nyerj egy kört...nézz meg egy hirdetést. Vesztes egy kört... lásd és hirdetés. Újra és újra megismételte ugyanazt a hirdetést.
Több bombát stb. kell szerezni a kemény szint teljesítéséhez. Ha minden alkalommal videókat kell nézni, az negatívan hat a játékra.
Élvezem ezt a játékot, csak nem szeretem a jutalmakat és a pontokat, csak énekes buborékokat akarok feldobni, lol. Ezek azonban nem túl sok extra dolgot jelentenek, ez eléggé a lényeg.
Régen nagyszerű volt, most a játék lethemy és összeomlik a hirdetésektől.
Csodálatos játék... imádom 👍👍DE a legnagyobb bukást a hirdetések jelentik MINDEN kör után. Megértem, hogy minden alkalmazáson hirdetésre van szükség, de nem annyira, mint amennyit Ön elhelyezett. Játssz 1 kört, majd hirdetést 2 kört, majd hirdetést és tovább és tovább.....kb. minden 3. játéknál kell hirdetéseket elhelyezni. Teljesen NEVETÉS!!!
Imádok minden buborékos játékot, ez nagyobb kihívást jelent, amit szeretek
Eleinte szórakoztató volt, aztán rájöttem, hogy nem tudok fejlődni, ha nem fizetek dollárt.
Szeretem ezt a játékot, de van néhány probléma. Először mindig azt mondja, hogy nem csatlakozom az internethez, amikor mellette ülök. Másodszor fizettem azért, hogy az összes hirdetést eltávolítsam, és továbbra is megjelennek. Kérem, adja vissza a pénzemet, vagy javítsa ki a problémát.
Új probléma november 4. óta. Az alkalmazás betöltődik, de nem fejeződik be.
Imádom ezt a játékot, nagyon nagy kihívást jelent, de minden alkalommal, amikor közel kerülök a győzelemhez, és megkérdezi, kérek-e még három buborékot, bezárja a játékot és visszamegy a menübe, és elölről kell kezdenem😡
Nagyon tetszik a játék felépítése, 2-est adtam rá, mert használom. 2 színből 2-2-vel maradtam, és 6-14 felvétel maradt, és egyik szín sem jött ki. Azt is észrevettem, hogy a buborékok irányt változtathatnak repülés közben, mint egy UFO, még a feleségem is figyelte, és ő sem hitte el. Csak töröltem az adatokat, és az 1. játéktól kezdem elölről, amolyan magányosan. De ez megnyugtató és elriaszt a valóságtól.
Imádom a Bubble Popot! Tedd... Szórakoztató és izgalmas
Esküszöm... Nem bánom, ha hirdetéseket látok, de miért kell a legbosszantóbb hirdetéseket holtan tenni a képernyő közepére. Egy játék közepén lennék, és egy véletlenszerű hozzáadás jelenik meg, ami a legrosszabb az, hogy nem tudod törölni a hirdetéseket, ha elveszíted a játékodat, teljesen zárd be az alkalmazást, majd indítsd újra. Kérem, fogja meg ezt. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a tapasztalata.
😀
Sok hirdetésnél sajnálom, hogy törlöm
jó játék. A hirdetések azért vannak, hogy ingyen érméket kapjanak. Addig nem zavarnak, amíg nincs egy csomó. ez a célja az ingyenes játékoknak. kibírom a hirdetéseket. amúgy megszokta őket. Most van egy nagy véres csík a játék közepén, ami játszhatatlanná teszi, hogy most csinálj valamit, különben nem fogok többé mangózni. Miért van ott egy nagy átkozott csík. Kép az egész rohadt játék közepén javítsd ki most!
Sajnálom a reklámokat. Jó lenne bevásárolni a hirdetések eltávolítása érdekében
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Casual lhr
Nem az számít, hogy hány hirdetés van, hanem az, hogy a hirdetések fele elromlott és nem töltődik be. Ott ülve várom, hogy betöltsék, de sosem tölti be. Ha a hirdetések belső beállításokat is használnak (például a hangok és a zene kikapcsolása), ahelyett, hogy mindig (amikor a hirdetés ténylegesen betöltődik), zene és bármilyen hang lejátszása helyett. Nem tudom hány hirdetés, volt, hogy a legtöbb hirdetés hibás és nem töltődik be.
A játék szórakoztató. Azonban hibás hibákat ad, amikor nyerni készül. Ha néhány lépésnyire van attól, hogy megnyerje a kört, akkor nincs internetkapcsolat, amikor rákattint, hogy megkapja az 5 extra játékot. De a játékban minden más lehetőség, amely hozzáfér az internethez, működik.
Nagyszerű játék, amely nagyon addiktív és egyre nagyobb kihívást jelent, de ahogy haladsz a magasabb szintekre, csak egy vagy két pályát tudsz játszani, majd a következő nem töltődik be, néha órákig, néha napokig. Nem wifi vagy csatlakozási probléma, hanem a játék
Minden játék után megjelenő hirdetések megölik a játékot, ami unalmassá teszi az eltávolítást
Addig szerettem ezt a játékot, amíg el nem értem az 575-ös szintet, és hirtelen összeomlani kezdett, valahányszor majdnem befejeztem a szintet. Most az 575-ös szinten ragadtam, és nem tudok továbblépni. Mindent megpróbált megoldani, sikertelenül.
Nehéz eljátszani, így sok hozzátesz. Az egyes karok között 3 lépés van, hogy kilépjek a hozzáadásokból, majd minden alkalommal, amikor kinyomok, a termékhez visz. Nagyon szomorú, de a hozzáadások miatt eltávolításra kerül.
Több reklám, mint bármely más játék, (kivéve, ha vásárol) a képernyő tetején is található pontozósáv, így vakon lövöldözhet. Szintén néhány szint (96), amelyet Facebook állandó ikon fed. Még nem tudom, hogyan kell megnyomni azt a fedett szintet a játékhoz..második nap. Azt hiszem, ez nekem
Szeretek játszani a játékkal, de azt vettem észre, hogy amikor befejezek egy pályát, megpróbál betölteni egy hirdetést, de ez nem sikerül, lógó fejlesztők maradnak, kérem, tegye stabilabbá a játékot
Rendben van, csak néha késik, és sok hozzáadást kap, amelyek újra és újra, és jó szerencsét játszol, ez jó szem
Egyszerűen rendben van. Folyamatosan problémáim vannak, amikor megjelennek a hirdetések, leállítja az egész játékot, és újra kell indítanom. Nem fogom megtartani ezt a játékot! Sajnos tetszik a játék, a hülye reklámokkal van a probléma.!
Szerettem játszani ezzel a játékkal. Nagy akadozás vár rám. Ha jön egy reklám, hogy plusz labdákat kapjunk, vagy csak nézzünk egy másik reklámot, akkor nem kapunk mást, mint egy fekete képernyőt, benne fehér körrel, amely körbe-körbe jár, nem számít, mennyi ideig várunk. Ezért olyan alacsony az értékelésem.