Post by tioketchocello on Feb 10, 2022 23:56:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
من می خواهم با مثبت شروع کنم. من عاشق این بازی هستم زیرا سرگرم کننده و سرگرم کننده است. اما من دوست ندارم که شما به سختی از یک سطح بالا می روید و مجبور هستید به عبور از موانعی که قبلاً رد کرده اید ادامه دهید. به هر حال عبور از برخی موانع کمی دشوار است. من همچنین دوست ندارم که چگونه نشان می دهد "یک نفر (اسم آنها در بازی) قرار است حذف شود" آن را بی ادبانه و غیرقابل حمایت می دانم. اما به هر حال، من نمی دانم که آیا شما آن را دوست دارید یا نه، بنابراین فقط سعی کنید!
من واقعا دوستش دارم! این برخلاف بسیاری از بازیهای دیگر اعتیادآور است و من در واقع میخواهم آن را برای مدت طولانی بازی کنم، همچنین برخلاف بازیهای دیگر. تنها چیزی که آزاردهنده است این است که چگونه همیشه خود توضیحی نیست و گاهی اوقات اگر خراب کنید باعث می شود به عقب بدوید. غیر از این، این یک بازی عالی است!
مرحله 58 خیلی بد نمی توانم برم
وقتی برای اولین بار این بازی را شروع کردم ... اگر سطحی را از دست می دادم می توانستم آن را تا زمانی که برنده شوم دوباره پخش کنم. در حال حاضر، من هر بار یک سطح متفاوت ... برد یا باخت. احساس می کنم در یک حلقه گیر کرده ام. آیا این یک تغییر عمدی بود؟ اگر بله، آیا می توانید آن را دوباره تغییر دهید؟ پاسخی داده نشد و موضوع همچنان ادامه دارد. من همان دوره ها را بارها و بارها مرور می کنم. من برای حذف تبلیغات پول پرداخت کردم زیرا بازی را دوست دارم، اما اگر نتوانم آن را بازی کنم، می خواهم پولم را پس بگیرم.
خوبه ولی به خاطر تکراری بودنش و پول درست نیست تو بازی دو ستاره میدم
عالی
این بازی عالیه ولی میبخشید چرا دختره طفلکی رو مسخره میکنین میخواسته کمک کنه و احتمالا ۸سال یا پایین تر باشه شما باید ببخشید فوزولی کردم خدانگهدار
یکم بد بود چونهمه مرحله هاش که تموم شد دوباره تکراری میومد منظورم رو فهمیدین
Runrace3
ریدم به این بازی اصلا بازی نمی کنه اینتر گوه سگ اشغال تخم سگ 👎👎👎👎👎👎👎🔥🔥🔥🔥
این یک برنامه بسیار خوب با گرافیک خوب است و یک قاتل زمان خوبی است. تنها دلیلی که من به جای 5 ستاره 4 می گذارم این است که وقتی به یک جسم برخورد می کنید، به عقب ادامه می دهید تا زمانی که به دیواری برخورد کنید که می تواند شما را تا این حد عقب نگه دارد و بسیار آزاردهنده است. اما در غیر این صورت، بازی خوبی است.
من دوستش دارم و ممنون از سازنده این بازی 😊 بازی جالبی بود و تنوع زیادی ☺️ ولی لطفاً ی زره تنوع بیشتری بدید 🙏🏻 بازم ممنون و عالی بود 💗
بازی بدکی نیست ولی بعد از یه مدت همش تکراری میشه
سلام ام می توانید لطفا این را اصلاح کنید... "AD ADIC"! زیرا یک آگهی وجود دارد. لطفا بس کن من فقط می خواهم از بازی لذت ببرم. و همچنین جلوی خرابی فرکینگ را بگیرید. این آخرین سطح را حدس میزنم که هر بار که باید بپرم، میمونهای میمونی وجود دارد، به ابتدا برمیگردم. به حفره رنگ دیگر بازی خود فریاد بزنید لطفاً آن را سرگرم کننده تر و پذیرفتن تر کنید. tks "بازی های شغلی خوب"
Run Race 3D Športne igre trnj
Run Race 3D Športne igre trnj
Oddbods Turbo Run アーケード zrib
خوب اما برای من وقت مرحله یک مینه
راستش را بخواهید، بررسی انتقادی برتر باید توسط شخصی نوشته شده باشد که مشکلاتی در مورد توسعه دهندگان بازی دارد. بازی به معنای واقعی کلمه بسیار آسان است اگر بعد از 1 یا 2 مسابقه آن را انتخاب نکنید، بازی برای شما مناسب نیست. دستورالعمل ها به اندازه کافی واضح هستند که یک میمون آموزش ندیده آن را دنبال کند و گرافیک دقیقاً مشابه آگهی است. تبلیغات را می توان کمی کاهش داد، اما تفاوت واقعی با بازی های دیگر نداشت. گیم پلی سرگرم کننده آسان، طول عمر ممکن است به دلیل ساده بودن آن مشکل باشد.
وقتی تویی بازی میری گیر میکنه
سلام قبلا خوب بود الان خیلی اشغالی شده لطفا درستش کنه
من عاشق این بازی هستم، یکی از بهترین بازیهایی است که میتوانید دریافت کنید، تنها چیزی که در مورد آن دوست ندارم این است که همه افزودنیها بسیار آزاردهنده هستند، زیرا هر بار که یک دور انجام میدهید، یک بازی اضافه به شما میدهد. دریافت این بازی را توصیه کنید!!!!!!!!!!!! گوشی پس مشکل چیه؟
خوب هست ارزش نیم ساعت بازی رو داره ن بیشتر
این بازی بسیار سرگرم کننده است اما چیزهایی که در مورد آن متنفرم این واقعیت است که شما باید برای رقابت در یک تورنمنت پول پرداخت کنید و این بازی به موارد زیادی اضافه شده است بنابراین توصیه می کنم این بازی را دانلود نکنید.
بازی عالی است اما مشکلاتی وجود دارد که بازی را کاملاً خراب می کند. 1) اگر به دیوار برخورد کردید، سعی کنید بپرید و به احتمال زیاد بچرخید، در آخرین مکان قرار بگیرید و سپس به راه درست ادامه دهید. این باید اصلاح شود وگرنه بسیاری از افراد در نهایت بازی را حذف خواهند کرد. 2) وقتی دوبل پرش می کنم، گاهی اوقات کار نمی کند . 3) WAYYYYYY تبلیغات زیاد است. 4) (که فقط یک پیشنهاد است) باید بتوانید پوست خود را بسازید و به نوعی رقص پیروزی خود را بسازید. این یک لمس عالی برای بازی است.
Run Race 3D খেলাধূলা wngw
سلام دوستان اگر کسی میتونه یگه چجوری میتونم وارد بازی بشم🤔
Run Race 3D Sport mxi
عالی عالی پرتقالی 🌈🦄😍
بازیش خیلی قشنگه
بَددددددددد🤕😵🥴🥵🤕😶😵🥴🥵
من صادقانه این بازی را خیلی دوست دارم و همچنین عاشق این واقعیت هستم که کلاهبرداری نیست
خودش خوبه ها ولی هر مرحله رو باید 4 بار بری آدم کسل میشه و من یه روز پاکش کردم
بــــــــــــد ںـــــــــبود
1.یک ستاره چون جزو بازی هایی هست که دوس دارم2.یک ستاره هم چون هیجان داره 1.یکی کم میکنم چون تا آخر بشی میبازی2.یکی کم میکنم چون هنگ میکنه3.اینم چون ...همینطوری😂😂😂😂
بازی خوبیه. اما به پای کلش آف کلنز نمی رسه. تو بازار بزنید دانلود کنید. بیاید قوم انقلاب اسلامی و حالشو ببرید.
قطعاً تبلیغات بسیار زیادی است که من به سختی می توانستم بازی کنم، احتمالاً به این بازی 2 ستاره می دهم