Post by tioketchocello on Feb 10, 2022 23:50:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge tokene ▞▞▞
▞▞▞ Beach War: Fight For Survival 2022 version ▞▞▞
Za mnoge oglase, dosadne nakon nekoliko razina
Jako lijepo igrati
😁
Bilo je jako dobro, ali više oglasa
Stvarno morate ažurirati svoj poslužitelj, to je samo pokazati kontakt poslužitelju
Ova igra se igra vec dva-tri dana ali i ti je ne igras, u ovoj je pobuna nasa, kako ce se pobuna desiti molim te reci
Najbolja igra za manje mb igre
Nemam riječi..
Lijepa igra i uživanje u njoj, ali poboljšana kvaliteta vatrenog oružja
Rahu
Kakvo je ovo bacanje novca.? Stigao sam do lvl.19 i ovdje dolazi neprijatelj s leđa, bez apsolutno nikakvog upozorenja ili znanja da je tamo...i tada je bilo prekasno, nedovoljno za raspršivanje neprijatelja ispred, uz stalnu provjeru iza vas. I čini se da je vaša jedina svrha gurati oglase. u lice igrača.? ne repati svoju igru nego hrpu osrednjih drugih, sram te bilo
Zašto ne dobivam nikakve nagrade. Čak i ako udvostručim svoju nagradu, neću je dobiti.
NEVEROVATNA IGRA ima pristojnu grafiku. Oružje je također nevjerojatno. Ali neke od animacija izgledaju pomalo napeto i smiješno, ali to je u redu.
Nije dobro pripisati dobitni iznos za razinu 35, 36, 37 i 38. Htio sam ga ocijeniti s 4,5, ali spustio sam ga na 3 samo za ovo. Btw 38 razina je bila zadnja koju sam mogao igrati. Ništa izvan toga.
dobra igra, ali ne volim ponovno učitavanje. ali to sam samo ja.
Lijepa igra 👍👍👍👍👍
Beach War: Fight For Survival Action svb
Zabavna i prilično jednostavna za igranje.
Ova igra je zabavna za igranje, ali ne možete koristiti svoje bodove za kupnju dodatnog streljiva. Glupo je.
ESHADDA MOUK MAFIH SAM REKLA DA SU POTREBNE IGRE Izvanmrežne igre BEZ PODATAKA ILI WIFI-ja... GANDU
Dobro za djecuz
Ciljanje je Užasno! Stalno preko/ispod gađanja sitnih ciljeva. Mogla bi biti dobra igra, ali ciljanje treba preinačiti i ciljano pješaštvo mora biti veće. Uninstaller, frustracija nije vrijedna toga. Ne bih se zamarao s ovim osim ako ne ponove igru.
Sjajna igra, ali trebamo ažuriranja, već sam završio sve razine
Ovo je sranje! Totalno gubljenje vremena.
Kul
Volite ratne igre, ali uvijek provjerite na svojoj mreži ima li hakera
Oglasi su smiješni i većina se odnosi na neprikladan sadržaj koji se ne smije oglašavati kroz igricu za djecu.
Kontrole pištolja nisu dobre.
To su stvarno nevjerojatne igre da ova vojska dolazi tako dobro
Ovo nije igra. To je puuuuuuu. Nemojte ga instalirati
Grafika je prihvatljiva, ali bi mogla biti bolja, kao i zvučni efekti. Mogao bi koristiti realističnije zvučne efekte. Kunem se, ciljam pravo na neprijatelja, ali za to je potreban izravan pogodak u središte tijela, inače neprijatelj ne može biti ubijen. Postoje i druge FPS turret igre koje su puno bolje.
Čovječe, jedna igra potpuno nije zabavna, reklame svake druge sekunde i nabavi ovo GLAZBA JE DOSLOVNO SKINUTA S BATTLEFIELD ONE, ZAPRAVO DOBRA IGRA KAO BRAT OVO JE NEZAKONATNO!!!
Upravo pocelo
Obožavam ovu igru, ali nakon posljednjeg ažuriranja me izbacuje čim sam pritisnuo igrao, odlazi na ekran, a zatim me potpuno digne iz igre i moram pročitati prijavu koju nisam mogao igrati 2 dana smiješno je kao što sam rekao prije igre isprva je zabavno, ali onda dođeš do određene točke i više se neće igrati ne isplati se preuzeti
Beach War: Fight For Survival Action svb
vrlo ograničena igra, nakon razine 60-70 prikupljeno oružje ima jako smanjenu potenciju i smanjene specifikacije, tako da je potpuno beskorisno protiv gotovo svega. Naravno, namjera dizajnera je da se odvojite od pravog novca, jer u ovom trenutku morate potrošiti tri godine da steknete dovoljno bogatstva u igri za kupnju sljedećeg skupog pištolja. Potrošio sam 1,5 milijuna na nadogradnju pištolja i potpuno ga napunio, ali je ipak trebalo 200 metaka da raznesem 4x4 kamionet! U ranijim razinama, 10 rundi bi platilo!
Mf igra 96% za nadogradnju predmeta, a zatim i ona ne uspijeva nadograditi.
Ima puno akcije
Bilo je sjajno dok se oglasi nisu pojavili usred misije. Nerviraju mi se oglasi, ali odličan način da ubijete dobru igru
Super
Kada gledate video oglase, trebali biste dobiti nagradu za gledanje svakog video oglasa koji pogledate. Pogledao sam čak 6 video oglasa i nisam dobio nagradu za gledanje niti jednog od 6 video oglasa koje sam pogledao. Zato ovoj igri trenutno dajem samo 2 zvjezdice. A to je zato što morate gledati video oglase da biste napredovali osim ako ne želite platiti pravi novac. Dobijte nagrade za gledanje videooglasa i ja ću to ponovno ocijeniti. U ovom trenutku sam malo razočaran.
Beach War: Fight For Survival Aksi vud
Sjajno👏👏👏 Prekrasna igra🎮🎮 Super👏😊😊👏👏
O draga!
Previše oglasa.... uklonite oglase
Sjajna ratna igra..realna je, ali samo shvaćam sve više i više..molim programere, recite mi kako da nadogradim ponovno punjenje časopisa.. traje jako dugo i pogađam tijekom ponovnog punjenja.. Inače, odlična igra
Dobra igra, ali se zaključava na 11 ili 12 razini i više se ne može igrati!!!
Volim grafiku
Imati mnogo problema u tome
Znam da je dobra igra, ali možete li mi, molim vas, reći kako koristim ručne kontrole kao što su tipke na Chromebooku jer bi ovo bila sjajna mala arkadna igra kad bih znao kako pravilno koristiti proklete kontrole lol. Mislim, previše je nezgodno koristiti opciju podloge za miša. Osim toga, dobra je igra, jednostavno ne znam drugi način da je igram, a ova koju imam na bankomatu je prilično beskorisna, prespora. Ipak, 3 zvjezdice, dat ću vam 5 kada pronađem način da je igram kako treba.
ok
Dancing Road: Color Ball Run! મ્યુઝિક frk
Vrlo ugodna igra, ako nadogradite svo oružje, stalno se vraćam isprobavati različite taktike.