(iOS) Merge Battle Car: Idle Clicker цхеат цоде неограничена издржљивост
Feb 10, 2022 23:47:53 GMT -5
Post by tioketchocello on Feb 10, 2022 23:47:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничена издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Забавно је и помаже мом бесу
Веома је забавно и изазива зависност. Молимо вас да наставите са добрим радом јер се јако забављам играјући ваше игрице као ову конкретну игру спајања аутомобила.
Превише огласа!
Добра игра 😎
Када сам је инсталирао и отворио ову игру, отишла је на мој почетни екран
ако бисте дали свако возило од 50 лвл, то би било боље за све који играју
Наравно да има много таквих игрица, али ако вам је досадно можете да играте ову игру.. није баш добра...
Игре за вечеру
Волим игре за спајање, али неки аутомобили изгледају мало чудно.
То је добро јер имају различите дизајне и различите аспекте игре. Можете и аутомобиле који се појављују и они имају различите дизајне што је по мом мишљењу веома цоол. Зато би требало да преузмете ову игрицу ако имате креативан ум. Ова игра је такође одлична ако не знате шта да радите када вам је досадно и можете спојити аутомобиле сјајну игру требало би да је добијете. Волим је и ако не Не разумем да је све тако зависно и можете да играте у покрету пошто је на вашем телефону, требало би да га преузмете..
То је тако досадна игра да сам је инсталирао и отворио, али на око 73% се враћам на свој почетни екран, ова игра је тако лоша, молим вас немојте је преузимати лошу игру коју сам икада видео
Одлицна игрица
Сјајна игра
Merge Battle Car: Idle Clicker Nezahtjevne igre azh
Merge Battle Car: Idle Clicker Nezahtjevne igre azh
мрзим колико је времена потребно да добијем 2к новчиће и волео бих да има цоол ламборгиније
Без огласа не би требало да значи да нема огласа
једноставна игра спајања, ништа ново, али је графика веома добра.кккд
Ажурирање је најгоре јер положај аутомобила није исправан и додали су аутомобиле суперхероја.
Игра је била стварно добра, свиђа ми се графика и цртани последњи ниво и стварно ми се допало хвала
Неко време је забавно, али после неког времена постаје понављајуће и досадно. Не постоји стратегија у игри, само се спајате. а не добијате чак ни задовољство да добијете стварно кул борбени аутомобил. Сви изгледају као да ће се распасти.
Merge Battle Car: Idle Clicker Casual ifl
Добио сам кутију за шифре коју нисам могао ни да отворим и сви моји паркинги су били пуни, није било чак ни канте за брисање кутије
Добра игра, али вам стално говори да гледате рекламе
Не могу да отворим кутију са јебеним кодом и заузима простор
Merge Battle Car: Idle Clicker Casual ifl
Игра чак и не ради, глицихс и затвори се поправи!!!
Понекад заостаје, осим тога, ништа лоше
превише искачућих прозора за додавање не смета да зарадите бесплатна појачања, али глупо је када сваких неколико минута уништи игру...
Свиђа ми се игра када завршим онлајн играм толико пута омг ову игру направи коцку јер ми се свиђа да је тако кул свиђа ми се увек играм са мојим пријатељем и мојим пријатељем тако се свиђам јер ми се игра омг јако свиђа
Merge Battle Car: Idle Clicker Santai isru
Заиста добра игра за убијање времена, али сам угризао превише реклама
фантастично је бриљантан
Ово је фантастично
Swordigo სათავგადასავლო cotc
То је добра игра, али понекад тешка.
Свиђа ми се што се ова игра осећа као да се никад не завршава. Толико аутомобила можете спојити. Од ове игрице ми се очи врте на екрану.
Одлична апликација тако кул! Најбоља игрица коју сам икад играо ко никада није преузео ову игру, али још увек треба да сада волим ову игрицу јакоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо за себе супер треба 5 звездица супер цоол га, хајде људи хајде одмах
Забавно је, али је потребно толико времена да добијете новац, али када сте ван мреже, он вам ствара готовину. Нажалост, то подиже цену за аутомобиле нижег нивоа које купите и потребно је вечно да купите те аутомобиле да бисте подигли ниво својих других аутомобила. То је све за сада јер сам изгубио појам о чему говорим јер је ово тако дуго.
ИГРИЦА ЈЕ ВЕОМА ЗАНИМЉИВА
ова игра је интересантна, волео бих да цене не буду толико високе, а да је то кул игра
Брух тако заостаје и толико реклама не добија ову игру
одлицна игрица
Симулатор за посматрање огласа. Оглас за огласом, нон-стоп. Мало је смешно.
лоби ову игру
веома је забавно играти
Буквално не могу ништа. Мој екран осетљив на додир неће радити у игри па не могу ни да је играм.
Merge Battle Car: Idle Clicker Santai isru
То је занимљива игра која је одлична за провођење времена ако вам је досадно, али вам се не свиђа чињеница да вам даје задатке које једноставно не можете да завршите на нивоу на којем сте, а овај преглед је заузео место у игрици И знам да програмери воле да добијају рецензије, али озбиљно бисте могли да дате клијентима опцију да не рецензирају без ометања њихове игре која је сама по себи драматично пала на звезде за мене не баш фокусиран на купце.
Постоји ли начин на који особа може да игра игру а да не види оглас сваких 5 секунди. Зашто ви програмери толико уживате у рекламама? Зашто једноставно не назовете своје игре 5-секундним огласима, јер се чини да све можете када у игри гледате бесконачне огласе. У ствари, питам се да ли би БББ служба желела да зна за ово.
у реду је, али може постати веома досадно
Забавно је, али може бити досадно.
Није лоша игра само траје мало дуже за надоградњу аутомобила када дођете до све више и више рангова аутомобила