(Android/iOS) Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero vara generator kristala
Feb 10, 2022 23:33:10 GMT -5
Post by tioketchocello on Feb 10, 2022 23:33:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator kristala ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Ovo je zapravo jako dobro. Mislio sam da su reklame dosadne, ali kada sam zapravo isprobao igru bilo je jako lijepo, sve je bilo dobro izvedeno, nema OP stvari. Nude vam da gledate reklame kako biste dobili stavke/poboljšane, ali osim toga, igra je dobra. Preporuči
Muka mi je od prizivanja mitskih i dobivanja istog epskog čudovišta iznova i iznova. Barem neka bude legendarno do mitskog. Također lvl2 na hardu sve sam pucao jednom i pridružio se osveti na hardu. Ne mogu ni pobijediti prvi val čak ni nakon nadogradnje poput 200 lvl mojih čudovišta. Želiš li mi objasniti zašto košta više zlata za nadogradnju jednog čudovišta na lvl 19 nego drugog koji daje mnogo više dmg na lvl 453?? Samo sam općenito zbunjen. Također, posebna čudovišta je nemoguće dobiti besplatno.
Жадюга-призыватель Стратегии gehg
Najbolja igrica
Ova igra samo gleda oglase. Tako postajete jači, a postignuća su doslovno vezana uz broj oglasa koje gledate
Poteškoće jako skaču pri teškom pokušaju zajedničke osvete. Dajem 2.600 tisuća pogodaka, a njihove zdravstvene šipke se uopće ne miču. U svakom drugom teškom modu ne prolaze dalje od mojih linija fronta. Popravljam svoj dmg izlaz, ali još uvijek ne udubljujem zdravstvene trake?
Molim vas, molim vas, dodajte još razina nakon zajedničke Revenge i više razina nakon 500, počeo sam nedavno i uskoro ću to završiti😢 dodajte još zabave u zabavu🥲
U redu je, ista stvar iznova i iznova, ali to je dobra igra u stanju mirovanja, a ne p2w, ako volite igre u stanju mirovanja, ovo će vam se svidjeti.
Zabavna igra.. osim što razine postaju sve teže dok ne dođete do određene točke, a zatim pretjerano skačite. Toliko da mogu braniti sve razine do ove točke s 1 jedinicom, ali sve moje jedinice (njih 9) ne mogu pobijediti prvog osvajača sljedeće razine! Kao što je rekla prethodna recenzija, to je farma, farma, farma.. nisam siguran isplati li se - dosadno je gledati kako moj 1 branitelj ubija sve prije nego što se pojavi na ekranu.
Normalni način rada je loše podešen. Dobivate više novčića ako ne igrate (skrinja s blagom) nego ako završite normalan način rada. Normal i noćna mora prve 2 karte ima 0 nagrada za stvarno pobijediti. Također nedostaje puno ažuriranja kvalitete života kao što je automatska kupnja od prodavača s petljanjem karata za brušenje itd. Dakle, igra je protiv mirovanja i propuštate iznimno važne mitske dragulje ili tjedna postignuća ako propustite gledati oglase od kojih 560 od ukupno 1690 pa gubite 1/3 poziva
Kao što su drugi rekli, isprva je zabavno, ali na kraju napredovanje postaje presporo i najbolja strategija je ne igrati igru (što za mene nema smisla), tako da možete dobiti dovoljno novčića da podignete razinu svojih čudovišta.
Vrlo dobro, ali imam problem s felinom, njen specijalni napad i napad baze čine malo štete za količinu zlata koju morate platiti za njezine nadogradnje, jedva napravi 10 tisuća štete
Mitska stopa pozivanja je vraški loša, zamislite da potrošite 100 tisuća mitskih dragulja, ali dobijete samo 2 mitska heroja. To je jedini problem za sada, ostalo je dobro
Spora, dosadna, glupa mehanika, pretjerano se ponavlja, ali dobro napravljena.
Samo na vrhunskom nivou, bez reklama, ali ova igra se malo isplati za pobjedu, ali je u redu, ali sveukupno je na vrhunskoj razini i čini ovu igru izvanmrežnom pa da
Pokušavao sam pokrenuti igru na emulatoru LDplayer.. ali iz nekog razloga proces emulatora koji pokreće samo igru odjednom bi potrošio ludu količinu memorije nakon nekog vremena, a zatim se ruši.... Svatko ima isti problem ?
Taktiskt krig: Tower Defense spel Strategi trr
Imao sam račun i onda sam obrisao igru. Ne mogu vratiti novac za kupnju ili bilo što drugo. Zadnji put sam se ponovno prijavio s računa, ali nije išlo. Pomozite.
😝
Tako fuuun
Bilo je zabavno dok ne dođete do točke u kojoj MORATE koristiti automatski kliker da biste imali ikakav značajan napredak. Ali još uvijek je bilo moguće igrati, onda smo dobili događaj gdje sam skoro platio 20 dolara da pokušam dobiti mistično čudovište, ali nisam dobio ništa... Samo normalne kovanice i osjećam se prevarenim...
Igra je pre dobra samo da ubace jos vise ovoh cukaca
Nakon što vidim vaše oglase nekoliko puta, odlučite isprobati ovu igru i zabavno je igrati. Hvala na trudu
str
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali ne volim kada mogu vidjeti radijus svoje trupe prije nego što je postavim
Jedina igra obrane tornja u kojoj sam uživao do sada zbog svoje opraštajuće prirode, jer ako ne uspijete, možete ponovno započeti razinu 1 sa svime što ste otključali tako da postupno postajete jači - tower defense bez stresa!
Slatka mala igrica također prolazi vrijeme. Ne tjeraju vas na reklame, svi su izborni. A koncept je općenito prilično jednostavan za razumjeti.
Uopće nije loša igra! nema reklama (osim ako ne želite), na početku igre dobijete puno dobrih stvari (u poštanskom sandučiću) što nisam ni znao, a prilično je strateško. ali bi trebala postojati dnevna nagrada po mom mišljenju (ovo mi je drugi dan predstava i igrao sam u 10:00 ali nisam dobio ništa) ali ako već postoji, žao mi je zbog toga ali ovo je jako cool i lijepo je biti ovdje
Sjajna igra puno zabave, nagrade je smiješno lako prikupiti (kao da gotovo nikada nećete morati trošiti novac) Pa ovaj put jesam. Kupio sam paket od 10 dolara od 1000 mitskih rubina, ali ih nisam dobio. Moja kartica je naplaćena i pokušao sam dvaput kontaktirati razvojne programere u vezi ovog problema prije više od tjedan dana. Nisam siguran hoću li vas više podržavati
Općenito, to je nevjerojatno, ali još uvijek mu nedostaju neki detalji.. borbe traju predugo ili sam jednostavno nestrpljiv, u svakom slučaju tipka za 2× brzinu bi bila sjajna, vizuali su slatki, ali ako su se čudovišta vizualno promijenila kada ih podignete na razinu ? Bolje. Također 9 slotova je malo premalo s obzirom na to koliko čudovišta ima u samoj igri. Osim ovoga, mislim da je savršeno, malo je glupo, ali to ga čini zabavnijim, tekstovi s okusima čudovištima su urnebesni i stvarno uživam igrati ovo
Ne mogu ući u mod za uređivanje, ali još uvijek dobra igra. Najbolji oglašivač do sada
Ovu igru je vrlo zabavno igrati, za one ljude koji se žale da je ovo pay2win igra, samo grindirajte i dobit ćete sve legende i mitske priče besplatno
Ok igrica za provođenje vremena. Očito se ovdje umjesto oglasa radi o memovima. Mislim da to nije istina. Također imati malu izrezanu scenu svaki put kada igra želi da gledate oglas za nagradu jednako je neugodno kao i stvarni oglas.
Da, vaši oglasi su najbolji, ali ova igra je osrednja, grindy.
Igra je... u redu. Ali veliki problem za mene je to što morate sjediti i gledati svaku sekundu napredovanja. Imam set koji može proći kroz prvih 80-100 lvl bez problema. Ali ako ne ostavim aplikaciju uključenu tijekom svega toga, to se neće dogoditi. Dakle, ako ga isključim dok spavam, dobit ću novčiće, ali bez napretka. Što znači da jednostavno moram ostaviti svoj telefon na igrici ne radeći ništa s njom otprilike jednu minutu po lvl. Ne radi ništa osim gledanja.
To je pristojna ideja za igru, ali stvari se dugo skupljaju, u osnovi pokušavajući vas natjerati da kupite stvari, ali kao upozorenje onima kojima se to osobno ne sviđa, ja bih više uživao u tome da je stvari malo lako prikupiti
Rečeno mi je da ažuriram igru pa sam to učinio i izgubio sav svoj napredak i ne mogu ga vratiti ili dobiti 300 početnih kugli
Jednostavno, zabavno, a ja sam zaljubljena u sluz!! Jedina "kritika" koju imam je više zahtjev. Možda bismo mogli urediti naš izgled izvan bitke? (Naravno, ovo je više zbog praktičnosti, a ne zbog funkcionalnosti) Igra je jednostavna i radi vrlo glatko. Reklame su minimalne, a opet sam zaljubljena u sluz.
Igra je dobra, ali igračima treba dati definiraniji razlog da nastave igrati, razlog za grind.